Prežívame sviatok Krstu Krista Pána – koniec vianočného obdobia, vianočná výzdoba a betlehem budú do Hromníc 2.februára. Chcem sa srdečne poďakovať všetkým, ktorí akýmkoľvek spôsobom prispeli k dôstojnému priebehu vianočných sviatkov. Nech náš dobrý Nebeský Otec žehná Vašim životom.

Dnes popoludní o 14.00 hod. je prvonedeľná pobožnosť. Ste srdečne pozvaní.

Liturgický kalendár:

Modlitba sv. ruženca býva – 40. min. pred sv. omšou.

Vo štvrtok 11.januára o 9.30 hod. v našom kostole bude rekolekčná sv. omša púchovského dekanátu. Raz za mesiac sa my kňazi stretávame na duchovno – pastoračnom stretnutí, vždy je to v inej farnosti. Teraz pripadla služba našej farnosti. Ste na sv. omšu srdečne pozvaní. Večerná sv. omša vo štvrtok už nebude.

Ženám ktoré v tomto týždni budú upratovať náš kostol i okolie sPBz.

V týchto dňoch sa budú pripravovať nové termíny upratovania kostola na kalendárny rok 2018. V našej farnosti je veľa ochotných žien i mužov, ktorí sa aj takouto službou zapájajú aktívne do života farnosti. Za to im patrí veľká vďaka. Kostol a okolie sa upratuje v sobotu dopoludnia, alebo v piatok po večernej sv. omši, podľa toho ako ktorej skupine vyhovuje, aj keď ja sa prikláňam viac pre sobotu, ale to až tak nie je dôležité. Chcem povzbudiť aj nových farníkov pre túto službu. Kto by mal záujem o vytvorenie novej skupina, poprípade o náhradu za inú osobu nech to ohlási p. kostolníkovi.

Budúca nedeľa je 2.cezročná

Úmysly sv. omší:
Po.: 17.30 + Annu Kvaššayovú, + rodičov
Ut.: 17.30 + Jána Ganušku
St.: 7.30 + Jozefa, + Jána, + Jozefa a + rodičov
Št.: 9.30 /rekolekčná sv. omša/ na úmysel kňaza
Pi.: 17.30 poďakovanie za dar života
So.: 7.30 + Danku Šulyovú, + Jozefa
Ne.:7.30 + Boženu, + Jána Kanisovych, + rodičov, + Michala
10.30 za Vislojskych farníkov

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *