Slávime 2. veľkonočnú nedeľu – nedeľu Božieho Milosrdenstva.

Liturgický kalendár budúceho týždňa:

Počas celého Veľkonočného obdobia sa modlí mariánska antifóna Raduj, sa nebies kráľovná.

Férie po 2. Veľkonočnej nedeli.

Počas neverejných sv. omší predsieň kostola býva denne otvorená. /pri dodržaní všetkých epidemiologických predpisov/

V dennej modlitbe sme spolu v čase: 20.00 – 20.05 hod. za odvrátenie pandémie. Na znak toho zvonia v našej farnosti zvony. Modliť sa môžeme ľubovoľnú modlitbu.

Srdečné Pán Boh zaplať tým, ktorí aj v tomto týždni si našli spôsob ako podporiť svoju farnosť finančne milodarom na kostol/Farnosť nemá od nikoho žiadnu finančnú dotáciu/ Pán Boh zaplať samozrejme aj tým, ktorí podporili milodarom na kostol prostredníctvom farského účtu, ktorí je uverejnený na webovej stránke farnosti či na facebooku.

Chcem sa poďakovať aj 6. mladým farníkom a 3. farníkom z okolitých farností, ktorí reagovali na brigádu oznámenú cez fb, ktorá sa uskutočnila v piatok. Vyzberal sa neporiadok na Belušskej ceste, medzi Visolajami a Belušou. Musím pochváliť, že oproti minulému roku je to lepšie. Vyzberalo sa 17. vriec odpadu, v roku 2020 32. vriec. Len tak ďalej…

Kto by si chcel dať odslúžiť sv. omšu/še/ na svoj úmysel aj v čase neverejných sv. omší môže sa so mnou spojiť či už telefonicky, alebo osobne a dohodneme sa na termíne. Dobrodincom PBz.

Nové číslo KN, keďže bolo dvojčíslo bude v stredu.

Budúca nedeľa je 3Veľkonočná.

O 10.30 bude živé vysielanie sv. omše cez facebook.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *