Prežívame 14. cezročnú nedeľu, zároveň prvú nedeľu mesiaca.

Dnes o 14.00 hod. je prvonedeľná pobožnosť.

Úmysly sv. omší:
Po.: 7.30 na úmysel kňaza
        10.30 + Ondreja, + Gabrielu Ďuricovych, + Máriu Kuliačkovú a + rodičov
Ut.: + Annu, + Jozefa Brandiburovych a + rodičov z obidvoch strán
St.: + Jozefa, + Máriu Krajných r. Maslákovú/R/
Št.: + Františka Mošku a + rodičov
Pi.: + Ondreja Gajdoša a + rodičov
So.: 18.30 + Jozefa, + Jozefínu Valných a + rodičov/ s platnosťou nedele/
Ne.: 7.30 na úmysel kňaza
        10.30 za Visolajských farníkov

Liturgický kalendár budúceho týždňa:
Po.: je slávnosť sv. Cyrila a Metoda, slovanských vierozvestov, keďže je aj štátny sviatok sv. omše budú ako v nedeľu: 7.30 a 10.30 hod.

Modlitba sv. ruženca, poklona pred Najsvätejšou Sviatosťou Oltárnou  ako imodlitbaza odvrátenie pandémie v našej farnosti sú v zvyčajných termínoch. Ste srdečne pozvaní.

Zajtra /5.7. 17.00 hod./ na slávnosť sv. Cyrila a Metoda v našom kostole bude „Koncert Vďaky“. Je venovaný tým, čo sa akýmkoľvek spôsobom podieľali na pomoci chorým a trpiacim v čase pandémie koronavírusu, je venovaný politickým väzňom a prenasledovaným komunistickým režimom v 50. rokoch minulého storočia a je venovaný spomienke na hrdinský čin vdp. Juraja Kempného, kňaza a Andreja Masláka Krajného, organistu zo dňa 22.9.1944 na záchrane životov z Visolaj. Ste srdečne pozvaní.

Aj počas týchto letných prázdnin bude možnosť pre starších žiakov, študentov, ale aj dospelých „natočiť“ niekoľko desiatok či stoviek km. na bicykli. Prvá tohtoročná farská „Tour de Visolaje“ /ak nám to počasie dovolí/ bude v utorok zo začiatkom o 9.30 hod. z pred fary. Potrebná je prilba.

Aktuálne číslo KN je možnosť si zakúpiť pri dverách kostola.

O upratanie kostol a okolia v sobotu o 8.00 hod. by som prosil skupinu č. 10. Ženám i mužom, ktorí v tomto týždni budú upratovať sPBz.

Budúca nedeľa je 15. v období cez rok.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *