Slávime 4. Veľkonočnú nedeľu – nedeľu Dobrého pastiera. Deň modlitieb za nové duchovné povolania. Myslime vo svojich modlitbách a obetách na tento dnešný spoločný duchovný úmysel.

V našej farnosti je dnes celofarská poklonapred Najsvätejšou Sviatosťou Oltárnou.Záverečné požehnanie zo Sviatosťou Oltárnou bude o 16.30 hod. O 16.15 hod. bude májová pobožnosť. Nájdime si čas na stretnutie s Pánom Ježišom prítomným pod spôsobom chleba a vína.

Liturgický kalendár budúceho týždňa:
Po.: ľub. spom. Blahoslavenej Panny Márie Fatimskej.
Ut.: neprikázaný sviatok sv. Mateja, apoštola.
Št.: spom. sv. Jána Nepomuckého, kňaza a mučeníka.

15. min. pred sv. omšou býva májová pobožnosťV sobotu za priaznivého počasia májová pobožnosť bývať o 18.00 hod. aj pri kaplnke Sedembolestnej Panny Márie. Radi na májovú pobožnosť prichádzajme.

V piatok je žiacka sv. omša. Nácvik piesni na sv. omšu ako aj na slávnosť 1. sv. prijímaniabude o 17.15 hod. v klubovni na fare. Nácvik piesni je povinnýpre deti, ktoré sa pôjdu v júni k prvému sv. prijímanie. Sú vítané aj ostatné deti, žiaci a mládež. Pre žiakov, ktorí sa pripravujú na 1. sv. prijímanie, alebo plánujú ísť k sviatosti birmovania je táto sv. omša súčasťou ich prípravy.Rodičia pripomeňte žiackú sv. omšu svojim ratolestiam.

O upratanie kostol by som prosil v sobotu skupinu č.10. Ženám i mužom, ktorí v tomto týždni budú upratovať náš kostol i okolie sPBz.

Budúca nedeľa je 5.veľkonočná.

Úmysly sv. omší:
Po.: + Jurka Kršku
Ut.: + Jozefa a + Antóniu Moškovych
St.: + Žofiu a + Jána Ďuricovych /R/
Št.: + Máriu Ďuricovú
Pi.: + čl. .r. Kozíkovych, Šúlyovych a Michálkovych
So.: poďakovanie Pánu Bohu pri príležitosti životného jubilea /R/
Ne.: na úmysel kňaza  
za Visolajských farníkov

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *